Sunday, June 13, 2010

Persalinan, Subang Jaya

Ini job paling bermakna buat akak. Pertama kali handle job persalinan n buat sorang2. Wah!! mmg somput jugakla.. nak tercabut kepalo lutut den ni ha.. but so happening sbb pengantin adalah rakan sebilik,sekelas n byk aktiviti kami bersama waktu di UiTM dulu. Sambil2 mekup n posing2.. ada jer cerita yg dibangkitkan dan digelakkan. So sweet, diam2 dh 3tahun kami x jumpa.

Samirah mmg cantik,kulit bersih tanpa cela.. cehcehceh.Mmg senangle kje akak hari tu.



Suaminya Azan,minat bergambar gak.Akak tgk,kameraman jadi over excited amik gambar diorang.



Mmg puas hati tgk diorang nih.. sama cantik sama padan dan dedua pon kaki posing. Blom tgk lagi gambar dr op, sure lagi malatopss!!


Tu diaa.. mak andam dgn muka kilat.licin licau dek peluh n kepenatan.Siap say sorry to Samirah sbb sendiri dh terbau "acem". Almaklumlah, hari tu aje.. dr 6.30pagi akak dh keluar rumah, mengandam.. smpai ke 7mlm kat rumah Samirah. Maunya x "acem" hikhikhik.

2 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...